Diagnostisch rapport

In het diagnostisch rapport staan gegevens zoals het hardwareprofiel, besturingssysteem en systeemherstelpunten. Ook kunt u er het resourcegebruik, de opstartprogramma's, de geïnstalleerde programma's, de netwerkverbindingscontrole en de status van Norton 360 Online bekijken. Nadat Norton 360 Online uw computer heeft gescand en gegevens heeft verzameld, geeft het diagnostisch rapport de status van uw systeem weer, evenals problemen die zijn gedetecteerd en de oplossingen daarvoor. Aan de hand van dit rapport kunt u de problemen verhelpen.

In het venster Diagnostisch rapport staan de volgende gegevens:

Status van Norton 360 Online

Hiermee kunt u informatie over de productversie bekijken, evenals de operationele status van de pc-beveiliging, identiteitsbescherming en pc-afstelling.

Ook de virus- en spywarescan, beveiligingsupdates en back-updetails kunnen worden bekeken.

Besturingssysteem

Hiermee kunt u de gegevens van het gebruikte besturingssysteem bekijken, evenals de installatiedatum, de landcode, de taalversie van het besturingssysteem en de ANSI-codepagina.

U kunt ook de landinstellingen van het systeem, de versie van Internet Explorer, de set-up van Windows-updates, de laatste Windows Hotfix-datum en de gebruikerstaal van het besturingssysteem bekijken.

Resourcegebruik

Hiermee kunt u de ruimte meten van het wisselbestand, het fysieke geheugen en de schijven.

Het biedt bovendien informatie over de vrije ruimte voor het wisselbestand vrij, het beschikbare fysieke geheugen, het schijftype, de schijf-ID en de vrije schijfruimte.

Opstartprogramma's

Hier worden de details weergegeven over automatisch startende programma's.

U kunt de programmagegevens bekijken in het venster Opstartbeheer.

Geïnstalleerde programma's

Hiermee kunt u de programma's bekijken die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Hardwareprofiel

Hiermee kunt u de details van hardware bekijken en onderdelen van het systeem zoals het model en de fabrikant van het moederbord.

Onbruikbare hardwareapparaten

Hiermee kunt u de gegevens bekijken van de hardwareapparaten op uw computer die momenteel niet werken

Deze optie verschijnt alleen als uw computer hardwareapparaten bevat, die niet werken.

Controle van netwerkconnectiviteit

Hiermee kunt u de netwerkverbindingsstatus van uw systeem bekijken, zoals de Network Configuration State en Wide Area Internet

Systeemherstelpunten

Hiermee kunt u de systeemherstelpunten bekijken die zijn gemaakt.

Processen die momenteel worden uitgevoerd

Hiermee kunt u de processen bekijken die op uw computer werden uitgevoerd toen u deze optie selecteerde.

Als Norton 360 Online problemen op uw computer vindt, kunt u de optie Nu repareren gebruiken om de problemen op te lossen.

U kunt de volgende opties gebruiken om meer te weten te komen over Diagnostisch rapport:

In een browser weergeven als u het rapport wilt afdrukken of opslaan.

Het rapport afdrukken, opslaan of e-mailen.

Alles samenvatten

Een samenvatting weergeven van alle problemen, aanbevelingen en handelingen die u moeten ondernemen bij het stellen van diagnoses voor elk probleem.

Alles weergeven

De details van elke functie bekijken.

Details verbergen/weergeven

Details van het geselecteerde item verbergen of weergeven.

Rapport gegenereerd op

De datum en tijd bekijken waarop het rapport is gegenereerd.

Diagnostisch rapport uitvoeren

Pc-afstelling

Register opruimen uitvoeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19816223_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011