Firefox opruimen

Wanneer u naar een webpagina gaat, downloadt uw browser de tekst en afbeeldingen die de inhoud van de pagina vormen. Wanneer u de pagina hebt bekeken, kan de browser gedownloade inhoud op uw computer opslaan. Door inhoud op te slaan wordt de pagina de volgende keer sneller weergegeven. Na verloop van tijd komen er steeds meer browserbestanden op uw computer te staan. De browsergeschiedenis en bladwijzers nemen ook schijfruimte in.

Norton 360 Online verwijdert automatisch de tijdelijk gedownloade bestanden, tijdelijke bestanden en andere ongewenste bestanden die zijn opgeslagen tijdens het surfen met Internet Explorer. Als u de Firefox-webbrowser gebruikt, moet u deze optie inschakelen om de tijdelijke bestanden te verwijderen.

De optie Firefox opruimen is alleen ingeschakeld als u Firefox op uw computer hebt geïnstalleerd.

U hebt de volgende opties onder Firefox opruimen :

Tijdelijke Firefox-bestanden opruimen

Hiermee kunt u de tijdelijke bestanden verwijderen die worden verzameld wanneer u webpagina's bezoekt in de Firefox-webbrowser.

Deze optie is standaard ingeschakeld.

Firefox-geschiedenis opruimen

Hiermee kunt u de geschiedenis en bladwijzers verwijderen die worden verzameld wanneer u webpagina's bezoekt in de Firefox-webbrowser.

Deze optie is standaard uitgeschakeld.

Een scan uitvoeren om onnodige bestanden op te ruimen

Schijven opruimen

Pc-afstelling

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19816135_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011