Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details

In het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details wordt meer informatie weergegeven over de items die u in een weergave van Beveiligingsgeschiedenis hebt geselecteerd. U kunt ook een voor het geselecteerde item beschikbare actie uitvoeren, zoals vanuit dit venster een netwerk vertrouwen of beperken.

Norton 360 Online biedt geavanceerde details over het item dat u selecteert in de vervolgkeuzelijst Weergeven in het venster Beveiligingsgeschiedenis. De details zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

• Overzicht van waarschuwingen

In het deelvenster Overzicht van waarschuwingen ziet u de volgende informatie over het item:

Ernst

Hiermee wordt het risiconiveau van het geselecteerde item weergegeven.

De diverse niveaus van beveiligingsrisico's zijn Hoog, Gemiddeld, Laag en Info.

Activiteit

Hier wordt de activiteit weergegeven die Norton 360 Online heeft uitgevoerd.

Datum en tijd

Hier worden de datum en tijd van de activiteit weergegeven.

Status

Hier wordt de status weergegeven van de actie die voor het item is ondernomen.

Aanbevolen actie

Hier worden de acties weergegeven die u mogelijk moet uitvoeren.

• Geavanceerde details

In het deelvenster Geavanceerde details vindt u gedetailleerde informatie over het item. Het betreft details zoals het risiconiveau, de risicocategorie, de indieningsdatum, de risicobeschrijving en aanbevolen acties voor de verschillende Beveiligingsgeschiedenis-items.

• Acties

De opties in het deelvenster Acties zijn afhankelijk van de opties die u in de vervolgkeuzelijst Weergeven van het venster Beveiligingsgeschiedenis selecteert. U kunt kiezen uit:

Vertrouwen

Hiermee staat u alle computers in het geselecteerde netwerk toe te communiceren met uw computer.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - netwerk en verbindingen.

Beperken

Hiermee wordt toegang tot en vanaf de geselecteerde computer of naar alle niet-geclassificeerde computers in het geselecteerde netwerk geblokkeerd.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - netwerk en verbindingen.

Vertrouwen verwijderen

Hiermee wordt de vertrouwensstatus van de geselecteerde computer of van alle niet-geclassificeerde computers in het netwerk verwijderd.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - netwerk en verbindingen.

Beperking verwijderen

Hiermee wordt de beperkingsstatus van de geselecteerde computer of van alle niet-geclassificeerde computers in het netwerk verwijderd.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - netwerk en verbindingen.

Toestaan

Hiermee wordt het geselecteerde programma toegang tot internet verleend.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - Activiteiten.

Regel weergeven

Hiermee wordt de firewallregel weergegeven die wordt gebruikt om de pogingen tot internettoegang te controleren van het geselecteerde programma in het venster Programmabeheer van Norton 360 Online.

Deze optie is beschikbaar in de weergave Firewall - Activiteiten.

Mij niet meer waarschuwen

Hiermee wordt voorkomen dat Norton 360 Online u waarschuwt wanneer de geselecteerde aanvalshandtekening in de toekomst wordt geblokkeerd.

Deze optie is beschikbaar via de weergave Inbraakpreventie.

Mij waarschuwen

Hiermee waarschuwt Norton 360 Online u wanneer de geselecteerde aanvalshandtekening in de toekomst wordt geblokkeerd.

Deze optie is beschikbaar via de weergave Inbraakpreventie.

• Risicobeheer

In het deelvenster Risicobeheer ziet u koppelingen naar informatie met betrekking tot het geselecteerde item. Via deze weergave kunt u voor sommige Beveiligingsgeschiedenis-items het relevante instellingenvenster van het Norton 360 Online-venster openen.

Beveiligingsgeschiedenis

Het venster Beveiligingsgeschiedenis - Geavanceerde details

Items in Beveiligingsgeschiedenis bekijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19803667_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011