Norton-werkbalk

Wanneer u Norton 360 Online installeert, verschijnt de Norton-werkbalk in Internet Explorer-, Firefox- en Chrome-webbrowsers.

U kunt de volgende opties gebruiken op de Norton-werkbalk :

Norton -menu

Hiermee kunt u Identiteitsbescherming en andere instellingen oproepen.

In het menu Norton hebt u de volgende opties:

• Site rapporteren

• Werkbalk minimaliseren

• Instellingen

• Community Buzz

• Ga naar de website van Norton Safe Web

• Norton Safe Web inschakelen

• Zelfstudie starten

• Help

De optie Werkbalk minimaliseren verschijnt alleen in de Internet Explorer-browser. Daarnaast is de optie Community Buzz alleen beschikbaar in Engelstalige Windows-besturingssystemen.

Safe Web -indicator

Geeft aan of de website die u bezoekt, veilig of onveilig is.

De opties Antiphishing en Norton Safe Web in de sectie Veilig surfen in het venster Instellingen van de optie Identiteitsbescherming in het hoofdvenster Instellingen analyseren het beveiligingsniveau van de websites die u bezoekt. Vervolgens worden de resultaten weergegeven in het pop-upvenster Norton Site Safety.

Identity Safe, menu

Hiermee kunt u de aanmeldingen en kaarten bekijken die u hebt opgeslagen in Identity Safe.

Op sommige websites moet u formulieren invullen of aanmeldingsgegevens invoeren. Met het menu Identity Safe kunt u de gegevens op dergelijke websites voor u laten invullen. In het menu Identity Safe staat een lijst met alle aanmeldingsgegevens en kaarten die u hebt opgeslagen. U kunt een aanmelding in de lijst selecteren en deze gebruiken om u aan te melden op een website. U kunt ook een kaart in de lijst selecteren en gebruiken om formulieren in te vullen.

U kunt het submenu Optie gebruiken om uw aanmeldingen, kaarten en opmerkingen te beheren en om het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming te openen. U kunt bovendien met het menu Identity Safe een aanmelding bewerken en verwijderen.

U moet aangemeld zijn bij een van de safes van Identity Safe voor toegang tot het menu Identity Safe.

De Norton-werkbalk kan in de Google Chrome-browser als Chrome-extensie worden geopend. Op de pagina Extensies van de Chrome-browser kunt u de Norton-werkbalk in- of uitschakelen, en de Norton-werkbalk uit uw Chrome-browser verwijderen.

Als de Norton-werkbalk is ingeschakeld, kunt u de volgende opties gebruiken:

In incognito toestaan

Hiermee kunt u in afgeschermde modus op internet surfen, zonder dat gegevens van uw browsersessie in uw browser- of downloadgeschiedenis worden opgeslagen.

Toegang tot bestand-URL's toestaan

Hiermee kunt u de URL-locatie van het gedownloade bestand bekijken.

Als u de Norton-werkbalk uit uw Chrome-browser hebt verwijderd, moet u Norton 360 Online opnieuw installeren om opnieuw toegang te krijgen tot de Norton-werkbalk in uw Chrome-browser.

De Norton-werkbalk verbergen en weergeven

Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19802710_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011