Identity Safe in- of uitschakelen

Met Identity Safe kunt u uw identiteit beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. Met de verschillende functies in Identity Safe kunt u persoonlijke gegevens beheren, zoals adressen, geboortedatums en creditcardgegevens. De aanmeldingen, kaarten en opmerkingen helpen u erbij uw persoonlijke gegevens op een veilige manier te bewaren en te gebruiken.

U kunt Identity Safe in- of uitschakelen vanuit Snelle bediening in het venster Instellingen, of vanuit het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming.

Nadat u Identity Safe hebt ingeschakeld, moet u zich aanmelden bij Identity Safe om toegang te krijgen tot de verschillende functies.

Identity Safe in- of uitschakelen vanuit Snelle bediening

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Onder Snelle bediening in het venster Instellingen kunt u het volgende doen:

• Schakel Identity Safe uit om Identity Safe uit te schakelen.

• Schakel Identity Safe in om Identity Safe in te schakelen.

Identity Safe uitschakelen vanuit het venster Instellingen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. In het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming, in de rij Identity Safe, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Uit door deze naar rechts te schuiven.

3. Klik op Toepassen.

Identity Safe inschakelen vanuit het venster Instellingen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. In het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming, in de rij Identity Safe, zet u de Aan/Uit -schakelaar in de positie Aan door deze naar links te schuiven.

3. Klik op Toepassen.

Identity Safe

Aan- en afmelden bij Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19802707_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011