Beveiligingsverzoek

Wanneer u de optie Al het netwerkverkeer blokkeren instelt op Geblokkeerd, blokkeert de firewall alle inkomende en uitgaande communicatie van uw computer. U kunt opgeven hoe lang u wilt dat de firewall alle netwerktoegang blokkeert. Wanneer de opgegeven periode is verstreken, wordt de functie automatisch hersteld. Deze optie wordt ook naar de standaardinstellingen teruggezet wanneer u uw computer opnieuw opstart als de optie zich in de geblokkeerde status bevindt. U kunt de instelling op elk moment ongedaan maken en de functie in het venster Instellingen inschakelen.

Algemene firewallinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19794928_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011