Opstartitems in- of uitschakelen

Wanneer u de computer opstart, zijn er een aantal programma's die automatisch opstarten en parallel worden uitgevoerd. Deze programma's worden opstartitems genoemd. De opstartitems verlengen de tijd die de computer nodig heeft om op te starten.

Opstartbeheer helpt u erbij de opstartitems op uw computer efficiënt te beheren. Als u niet wilt dat een programma automatisch wordt opgestart als u de computer aanzet, kunt u het programma uitschakelen in Opstartbeheer. U kunt een opstartitem ook uitstellen zodat het op een later tijdstip wordt gestart.

Opstartitems uitschakelen

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Opstartbeheer uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Schakel in de kolom Aan/Uit een programma uit dat u niet automatisch wilt laten starten zodra u de computer aanzet.

3. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

4. Klik op Sluiten.

Opstartitems inschakelen

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Opstartbeheer uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Schakel in de kolom Aan/Uit een programma in dat u automatisch wilt laten starten zodra u de computer aanzet.

3. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

4. Klik op Sluiten.

Opstartbeheer

Opstartitems beheren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19793835_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011