Controle van productstatus

Via het venster Controle van productstatus kunt u de beveiligingsstatus van Antivirusbeveiliging, Firewallbeveiliging, Identiteitsbescherming en Diverse functies controleren of negeren. Dit venster geeft meldingen over de beveiligingsstatus van de internetverbinding van uw pc met betrekking tot ongewenste communicatie. Ook controleert de functie uw pc op virussen, spyware en andere bedreigingen en regelt deze de back-up en andere zaken.

Als u bijvoorbeeld de optie Slimme firewall in het venster Controle van productstatus inschakelt of controleert en vervolgens Slimme firewall uitschakelt, verandert de beveiligingsstatus van Norton 360 Online in In gevaar. Als u Slimme firewall echter negeert of niet inschakelt, blijft de beveiligingsstatus van Norton 360 Online ongewijzigd wanneer u Slimme firewall uitschakelt.

U kunt deze opties in- of uitschakelen om de productstatus respectievelijke in te schakelen of te negeren.

In het venster Controle van productstatus zijn de volgende functies beschikbaar:

Antivirus

Antivirus beveiligt uw computer tegen de beveiligingsrisico's die uw persoonlijke gegevens en privacy in gevaar kunnen brengen.

In het venster Controle van productstatus kunt u de volgende opties controleren of negeren:

• Auto-Protect

• Geavanceerde SONAR-beveiliging

• Scannen van virussen en spyware

• Scannen van inkomende e-mails

• Scannen van uitgaande e-mails

• Antispyware

Firewall

De firewall controleert de internetverbinding van uw pc om deze te beschermen tegen ongewenste activiteiten en internetaanvallen.

In het venster Controle van productstatus kunt u de volgende opties controleren of negeren:

• Slimme firewall

• Beveiliging tegen inbreuk

• Browserbeveiliging

Identiteitsbescherming

Met de optie Veilig surfen onder Identiteitsbescherming kunt u de functie Veilig surfen controleren of negeren.

Veilig surfen schakelt de functie Antiphishing en de functie Norton Safe Web van Norton 360 Online in. Antiphishing analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt. Naast elk zoekresultaat worden pictogrammen voor siteclassificering weergegeven, waardoor u veilig op het web kunt zoeken.

Als u deze optie niet inschakelt, wijzigt Norton 360 Online de beveiligingsstatus van de functie Identiteitsbescherming niet, zelfs als Veilig surfen is uitgeschakeld.

Diversen

Met de optie Back-up onder Diversen kunt u de back-upfunctie van Norton 360 Online controleren of negeren.

Met de functie Back-up kunt u back-ups maken van uw belangrijke bestanden en mappen met uw opgegeven locatie en planning. Als u deze optie niet inschakelt of negeert, wijzigt Norton 360 Online de beveiligingsstatus van de functie Back-up niet, zelfs als Back-up niet is geconfigureerd.

Antivirusinstellingen

Instellingen voor Identiteitsbescherming

Firewallinstellingen

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19750248_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/07/2011