Filter

U kunt Norton AntiSpam in- of uitschakelen op het tabblad Filter. Nadat u Norton AntiSpam hebt ingeschakeld, kunt u het volgende doen:

• Uitsluitingen van adresboek

• Lijst met toegestane afzenders

• Lijst met geblokkeerde afzenders

• Webvraag

• Beveiligde poorten

Wanneer u Norton AntiSpam uitschakelt, verhoogt u de kans op ongewenste e-mailberichten. Wanneer u Norton AntiSpam inschakelt, wordt uw e-mailclient tegen ongewenste online inhoud beschermd. Zorg daarom dat Norton AntiSpam is ingeschakeld.

Op het tabblad Filter hebt u de volgende opties om Norton AntiSpam te configureren:

Filter

Optie

Beschrijving

Advies

Uitsluitingen van adresboek

Hiermee sluit u e-mailadressen uit die niet automatisch uit uw adresboek aan de lijst met toegestane afzenders moeten worden toegevoegd.

Sluit e-mailadressen uit die niet automatisch uit uw adresboek aan de lijst met toegestane of de lijst met geblokkeerde afzenders moeten worden toegevoegd.

Gebruik Uitsluitingen van adresboek voordat u het adresboek importeert. Voeg alle e-mailadressen toe die u niet uit het adresboek van het ondersteunde e-mailprogramma naar de lijst met toegestane afzenders wilt importeren.

Lijst met toegestane afzenders

Hiermee kunt u specifieke adressen en domeinen toevoegen (bijvoorbeeld symantec@symantec.com), waarvan u e-mailberichten wilt ontvangen.

Voeg altijd al uw bekende e-mailadressen en domeinen aan de lijst met toegestane afzenders toe. Hiermee voorkomt u dat u belangrijke e-mailberichten van bekende contactpersonen verliest.

Lijst met geblokkeerde afzenders

Hiermee kunt u specifieke adressen en domeinen toevoegen waarvan u geen e-mailberichten wilt ontvangen.

Norton AntiSpam markeert dan alle berichten die afkomstig zijn van dit adres of domein, als spam.

Voeg verdachte e-mailadressen en domeinen altijd aan de lijst met geblokkeerde afzenders toe, zodat u geen ongewenste e-mailberichten van deze adressen of domeinen ontvangt.

Webvraag

Hiermee kunt u de Symantec-webservers verzoeken de spamberichten te filteren die de lokale berichten als betrouwbaar classificeren.

Gebruik de webvraagfilter altijd om spamberichten efficiënt te classificeren.

Beveiligde poorten

Hiermee kunt u uw POP3- en SMTP-e-mailpoorten configureren voor e-mailbeveiliging.

Als de SMTP- en POP3-poortnummers voor uw e-mailprogramma afwijken van de standaardpoortnummers, moet u Norton 360 Online configureren.

Instellingen van Norton AntiSpam

Norton AntiSpam

Uitsluitingen van adresboek instellen

POP3 -en SMTP-poorten configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19732388_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011