Site is onveilig

Symantec heeft deze website geanalyseerd en vastgesteld dat een bezoek aan deze pagina onveilig is. Deze website probeert mogelijk schadelijke software op uw computer te installeren.

De website die u bezoekt bevat mogelijk computerbedreigingen, identiteitsbedreigingen en hinderlijke elementen. Voorbeelden van computer- en identiteitsbedreigingen zijn virussen, Trojaanse paarden en wormen. Voorbeelden van hinderlijke elementen zijn hackprogramma's, pop-ups, grapvirusprogramma's, trackware, misleidende toepassingen en ongewenste toepassingen. Deze bedreigingen kunnen uw computer aanvallen en schadelijke code installeren zonder uw toestemming. U kunt het aantal computerbedreigingen, identiteitsbedreigingen en hinderlijke elementen zien in het pop-upvenster Norton Site Safety.

Het bezoeken van deze pagina wordt afgeraden.

U kunt op de optie Volledig rapport klikken om meer informatie over deze website te verkrijgen. U kunt deze koppeling ook gebruiken om feedback over deze website te geven en reviews van andere Norton-klanten te lezen.

Antiphishing

Norton Safe Web

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19692585_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/03/2011