Taakplanner-instellingen

Met de instellingen voor Taakplanner kunt u de taken opgeven die Norton 360 Online automatisch moet uitvoeren wanneer uw computer niet actief is. Hiermee kunt u ook uw beveiliging, prestaties en back-upgerelateerde activiteiten plannen.

In Taakplanner hebt u de volgende opties:

Automatische taken

Hiermee kunt u de taken opgeven die automatisch op de achtergrond moeten worden uitgevoerd wanneer u computer niet actief is.

Deze automatische taken omvatten activiteiten die Pc-beveiliging en Pc-afstelling betreffen.

U kunt kiezen uit:

• Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

• Tijdelijke Windows-bestanden

• Internet Explorer-geschiedenis

• Schijfoptimalisatie

• Register opruimen

Planning

Hiermee kunt u activiteiten plannen die met Pc-beveiliging en Pc-afstelling te maken hebben

U kunt opgeven hoe vaak Norton 360 Online uw systeem moeten scannen op beveiligings- en prestatieproblemen en wanneer het back-ups moet maken.

U hebt de volgende opties bij het plannen van aangepaste activiteiten voor Pc-beveiliging en Pc-afstelling:

• Automatisch (Aanbevolen)

Dit is de aanbevolen optie. Norton 360 Online detecteert de tijd dat uw pc niet actief is, en voert dan automatisch de taken uit.

• Wekelijks

U kunt de taken zo plannen dat ze wekelijks worden uitgevoerd. U moet de dag en tijd opgeven. U kunt ook opgeven dat het schema alleen mag worden uitgevoerd als de pc niet actief is.

• Maandelijks

U kunt de taken zo plannen dat ze maandelijks worden uitgevoerd. U kunt de tijd en de dag van de maand opgeven. U kunt ook opgeven dat het schema alleen mag worden uitgevoerd als de pc niet actief is.

• Handmatig schema

U kunt de taken handmatig uitvoeren.

Uw computer presteert optimaal als u belangrijke bewerkingen laat uitvoeren op momenten waarop uw computer niet actief is. Norton 360 Online beschouwt uw computer als niet actief wanneer de muis en het toetsenbord niet zijn gebruikt gedurende de tijd is ingesteld als duur voor time-outs. Wanneer u de scans wekelijks of maandelijks plant en de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit inschakelt, scant Norton 360 Online uw computer wanneer deze niet actief is. Het is raadzaam de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit te selecteren om computerprestaties te optimaliseren.

U kunt de optie Klik hier om uw back-upschema nu in te stellen gebruiken om naar het venster Back-upsets beheren te gaan. U kunt uw back-upset op het tabblad Wanneer plannen.

Automatische taken plannen

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19651075_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011