Back-upinstellingen

U kunt de back-upinstellingen van Norton 360 Online gebruiken om de back-up van uw systeem te configureren.

Met Norton 360 Online Backup kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Bestanden selecteren waarvan u een back-up wilt maken.

• De locatie kiezen waar u de back-upbestanden wilt opslaan.

• Een schema voor het uitvoeren van een back-up maken.

Als aanvulling op de back-uptaken hebt u met de back-upinstellingen van Norton 360 Online gemakkelijk toegang tot de back-upstatus van een bepaald bestand, zonder het product te openen. Via het venster Back-upinstellingen kunt u de back-up in- of uitschakelen.

Onder Back-up hebt u de volgende opties:

Back-up beheren

Hiermee kunt u configureren waarvan en wanneer u back-ups wilt maken, en waar u deze wilt opslaan

U kunt de optie Configureren gebruiken om de bron, het doel en de planning van de back-up op te geven.

Overlays van back-upstatus

Hiermee kunt u de back-upstatus van een bestand weergeven door de overlay van de status aan het pictogram van het bestand toe te voegen

De overlays van de status die worden weergegeven zijn:

• Groen pictogram met een vinkje

geeft aan dat er een back-up van het bestand is gemaakt

Als u het bestand wijzigt, verandert het pictogram in een blauw pictogram met pijlen.

• Blauw pictogram met pijlen

geeft aan dat er nog geen back-up van het bestand is gemaakt

Dit pictogram wordt groen wanneer Norton 360 Online automatisch een back-up van het bestand maakt tijdens inactiviteit.

• Grijs pictogram met een schuine streep

geeft aan dat het bestand is uitgesloten van de back-up

Norton 360 Online geeft de back-upstatus van een bestand als Uitgeschakeld weer als u het uitsluit van de back-upsets.

Norton Backup Drive

Hiermee kunt u in de Windows Verkenner, de lijst met back-updoelen bekijken waar back-ups van uw bestanden zijn gemaakt.

U kunt ook een bestand toevoegen aan een back-upset en een bestand verwijderen uit een back-upset. Bovendien kunt u een bestand uit een back-upset herstellen naar uw aangepaste locatie op de Norton Backup Drive.

Contextmenu

Hiermee kunt u een bestand of map toevoegen aan of uitsluiten van een back-upset via het snelmenu dat verschijnt als u met de rechtermuisknop klikt.

U kunt deze optie gebruiken nadat u de back-up hebt geconfigureerd in het venster Back-upsets beheren. U ziet een lijst van alle beschikbare back-upsets voor gemakkelijke back-ups.

Eigenschappenpagina

Hiermee kunt u op het tabblad Back-up op de eigenschappenpagina van het bestand de back-upstatus bekijken van elke back-upset die u in uw back-up hebt opgenomen.

U ziet een lijst van alle beschikbare back-upsets samen met de datum en tijd van de laatste back-up. Bovendien wordt de overeenkomende pictogramoverlay weergegeven die aangeeft of het bestand opgenomen is in of uitgesloten is van een bepaalde back-upset.

Back-ups

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.