Instellingen voor clientintegratie

Op het tabblad Clientintegratie in het venster Instellingen voor AntiSpam worden de ondersteunde e-mailprogramma's, of clienten, vermeld die u op de computer hebt geïnstalleerd, evenals de bijbehorende adresboeken.

U hebt de volgende opties op het tabblad Clientintegratie :

E-mailclients

Norton 360 Online ondersteunt Norton AntiSpam-integratie met Microsoft Outlook en Outlook Express. In Windows Vista ondersteunt Norton 360 Online ook Norton AntiSpam-integratie met Windows Mail.

Wanneer u een e-mailclient inschakelt, wordt Norton AntiSpam geïntegreerd met de e-mailclient.

Adresboeken

Norton 360 Online ondersteunt Norton AntiSpam-integratie met de adresboeken van e-mailclients waarvan uw wilt dat Norton AntiSpam de e-mailadressen importeert.

U kunt ook de lijst met adressen van een e-mailprogramma in de lijst met toegestane afzenders importeren. U hoeft Norton AntiSpam niet met uw e-mailclients te integreren om de adressen in de lijst met toegestane afzenders te importeren.

Met de optie Feedback onder de rij Diverse kunt u het onjuist geclassificeerde e-mailbericht als feedback naar Symantec versturen.

Deze optie is alleen beschikbaar als Microsoft Outlook of Outlook Express op uw computer geïnstalleerd is.

Wanneer u de optie Welkomstscherm onder de rij Diverse selecteert, verschijnt er een korte introductie tot Norton AntiSpam telkens wanneer u uw e-mailprogramma start. U kunt de optie Welkomstscherm uitschakelen, als u niet wilt dat dit scherm verschijnt.

De volgende e-mailclients bieden geen ondersteuning voor clientintegratie:

• Outlook 2010 64-bit

• Thunderbird

• Windows Mail

Instellingen van Norton AntiSpam

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19650960_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011