Filterinstellingen

Het tabblad Filter in het venster Instellingen voor AntiSpam biedt opties om AntiSpam te configureren.

Op het tabblad Filter hebt u de volgende opties:

Uitsluitingen van adresboek

Hiermee sluit u e-mailadressen uit die niet automatisch uit uw adresboek aan de lijst met toegestane afzenders moeten worden toegevoegd.

Lijst met toegestane afzenders

Hiermee kunt u specifieke adressen en domeinen toevoegen (bijvoorbeeld @symantec.com), waarvan u e-mailberichten wilt ontvangen.

Lijst met geblokkeerde afzenders

Hiermee kunt u specifieke adressen en domeinen toevoegen waarvan u geen e-mailberichten wilt ontvangen.

Norton AntiSpam markeert dan alle berichten die afkomstig zijn van dit adres of domein, als spam.

Webvraag

Hiermee kunt u de webservers van Symantec laten controleren en zo de spamberichten filteren die de lokale filters als legitiem classificeren.

Beveiligde poorten

Hiermee kunt u uw POP3- en SMTP-e-mailpoorten configureren voor e-mailbeveiliging.

Instellingen van Norton AntiSpam

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19650958_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011