Extra hulp bij problemen met het maken van back-ups

Als u problemen ondervindt met Symantec-producten en u kunt deze niet oplossen, of als u onbeantwoorde vragen hebt over het product, is er extra hulp beschikbaar. Via het venster Norton Autofix kunt u de website voor ondersteuning openen en in de Symantec Knowledge Base zoeken naar oplossingen voor uw probleem.

Extra hulp bij problemen met het maken van back-ups

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Ondersteuning en klik vervolgens op Ondersteuning vragen.

2. Klik in het venster Norton Autofix op Website voor ondersteuning openen om naar de ondersteuningswebsite te gaan.

Een probleem oplossen met behulp van Norton Autofix

Oplossingen voor back-upproblemen

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19649041_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011