Diagnostisch rapport uitvoeren

Het diagnostisch rapport van Norton 360 Online verzamelt informatie over uw computer, zoals het besturingssysteem, programma's en hardware. Aan de hand van dit rapport kunt u de problemen opsporen en oplossen.

Het Diagnostisch rapport van Norton 360 Online is een realtime rapport met een tijdsaanduiding. Norton 360 Online genereert dit rapport niet automatisch. U moet met de optie Diagnostisch rapport uitvoeren het rapport handmatig genereren.

Als Norton 360 Online problemen op uw computer vindt, kunt u de optie Nu repareren gebruiken om de problemen op te lossen.

U kunt het rapport opslaan, per e-mail verzenden of afdrukken wanneer het voor een review moet worden gebruikt.

Diagnostisch rapport uitvoeren

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Diagnostisch rapport uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Zodra het rapport is gemaakt, kunt u de details bekijken in het venster Diagnostisch rapport. Klik op Sluiten zodra u klaar bent.

Totale beveiliging

Register opruimen uitvoeren

Pc-afstelling

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19648659_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011