Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen

Met Identity Safe kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord wijzigen voor de aanmeldingen die u hebt opgeslagen in het venster Aanmeldingen bewerken. De bijgewerkte gegevens worden automatisch ingevuld wanneer u de betreffende webpagina de volgende keer bezoekt.

De gebruikersnaam wijzigen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder Aanmeldingen de naam van de website waarvoor u de gebruikersnaam wilt veranderen.

4. Klik onder Details naast het vak Gebruikersnaam op Wijzigen.

5. In het dialoogvenster Gebruikersnaam typt u de nieuwe gebruikersnaam in het vak Nieuwe gebruikersnaam invoeren.

6. Klik op OK.

7. Klik op Sluiten in het venster Aanmeldingen bewerken.

Het wachtwoord wijzigen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Aanmeldingen bewerken onder Identity Safe.

3. Selecteer in het venster Aanmeldingen bewerken onder Aanmeldingen de naam van de website waarvoor u het wachtwoord wilt wijzigen.

4. Klik op Weergeven naast het vak Wachtwoord onder Details.

Het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren wordt weergegeven. Dit venster verschijnt alleen als u in het venster Wachtwoord & beveiliging het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord hebt gewijzigd in Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld.

5. Doe het volgende in het venster Wachtwoord voor Identity Safe valideren :

• Typ in het venster Wachtwoord invoeren uw Identity Safe-wachtwoord.

• Klik op Valideren.

6. Typ in het venster Aanmeldingen bewerken in het vak Wachtwoord het nieuwe wachtwoord.

7. Klik op Sluiten.

8. Klik op Ja in het bevestigingsdialoogvenster om de wijzigingen op te slaan.

Aanmeldingen bewerken