Browserbeveiliging in- en uitschakelen

U kunt aangeven of u uw webbrowser wilt beveiligen door Norton 360 Online toestemming te geven voor het blokkeren van onbekende programma's die toegang proberen te verkrijgen tot uw computer.

De optie Browserbeveiliging is standaard ingeschakeld. In dit geval blokkeert Norton 360 Online proactief nieuwe of onbekende malwareprogramma's voordat ze uw computer aanvallen. Norton 360 Online beveiligt uw webbrowser om zo uw gevoelige informatie te kunnen beschermen en te voorkomen dat aanvallers uw systeem op afstand kunnen bedienen. Deze functie controleert op kwetsbare punten in de browsers Internet Explorer 6.0 of hoger, Chrome 10.0 of hoger of Firefox 3.6 of hoger.

Laat de instelling Browserbeveiliging altijd ingeschakeld om uw webbrowser tegen aanvallen van schadelijke websites te beveiligen.

Browserbeveiliging uit- of inschakelen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Firewall.

3. Ga naar het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging en voer in de rij Browserbeveiliging een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts om deze op de Uit -positie te zetten en de browserbeveiliging uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links om deze op de Aan -positie te zetten en de browserbeveiliging in te schakelen.

4. Klik op Toepassen.

5. Als u de browserbeveiliging hebt uitgeschakeld, moet u in het dialoogvenster Beveiligingswaarschuwing in de vervolgkeuzelijst voor de duur instellen hoelang de browserbeveiliging uitgeschakeld moet blijven.

6. Klik op OK.

Instellingen voor Inbraakpreventie en browserbeveiliging

Inbraakpreventie

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19639742_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011