Identity Safe: beveiligingsrisico

De huidige webpagina is gescand op een of meer beveiligingsrisico's. Identity Safe vult uw aanmeldingsgegevens op deze website niet automatisch in

U kunt instellen hoe Identity Safe moet reageren op websites met deze beveiligingsrisico's. U kunt kiezen uit:

Klik hier voor meer informatie over deze site

Gebruik deze optie om een gedetailleerd rapport te bekijken over de website die u bezoekt.

Wanneer u op deze koppeling klikt, wordt de website van Norton Safe geopend in een nieuw venster van Internet Explorer, Chrome of Firefox. De website van Norton Safe Web biedt u een gedetailleerd rapport over de site. U kunt de gebuikersreviews zien en uw feedback geven over de website.

Deze keer niet invullen

Gebruik deze optie als u niet wilt dat Identity Safe de aanmeldings- of kaartgegevens automatisch invult op de website die u bezoekt.

Nooit invullen

Gebruik deze optie als u niet wilt dat Identity Safe de gegevens invult op websites die beveiligingsbedreigingen bevatten.

Deze keer wel invullen

Gebruik deze optie om uw aanmeldingsgegevens in te vullen.

Wanneer u op deze optie klikt, geeft Identity Safe alle beschikbare aanmeldingen weer die u voor deze pagina hebt opgeslagen. U kunt elke aanmelding uit de lijst kiezen.

Als u zich op een webpagina bevindt die formulieren bevat, toont Identity Safe de beschikbare kaarten die u hebt opgeslagen. U kunt een kaart selecteren in de lijst en Identity Safe het online formulier laten invullen aan de hand van de informatie op de kaart.

Altijd invullen

Gebruik deze optie als u wilt dat Identity Safe de aanmeldingsgegevens invult, ongeacht de beveiligingsstatus van de website die u bezoekt.

Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19586998_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011