Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Met de geavanceerde beveiligingsinstellingen van Slimme firewall kunt u geavanceerde functies inschakelen door Automatisch programmabeheer uit te schakelen.

Met Automatisch programmabeheer worden instellingen voor internettoegang automatisch geconfigureerd wanneer webprogramma's voor het eerst worden uitgevoerd. De optie Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic is alleen beschikbaar wanneer Automatisch programmabeheer is ingeschakeld. Via deze optie kunt u bepalen hoe Norton 360 Online netwerkverkeer regelt dat Teredo gebruikt voor communicatie met uw computer.

Nadat u Automatisch programmabeheer hebt uitgeschakeld, kunt u Geavanceerde gebeurteniscontrole inschakelen. Met de opties Geavanceerde gebeurteniscontrole worden de instellingen voor internettoegang geconfigureerd voor programma's met internettoegang, wanneer deze voor het eerst worden uitgevoerd. Wanneer u de geavanceerde gebeurteniscontrolefunctie inschakelt, verschijnen er veel firewallwaarschuwingen. U kunt gebeurtenissen die uw computer kunnen beschadigen toestaan of weigeren. Wanneer de gebeurtenis zich voor het eerst voordoet, verschijnt een firewallwaarschuwing en kunt u de gebeurtenis toestaan of blokkeren. Staat u de gebeurtenis toe, dan verschijnen de gebeurtenisdetails onder de relevante categorie in Geavanceerde gebeurteniscontrole. De toepassing die de toegestane gebeurtenis start wordt toegevoegd aan de lijst Vertrouwd van de overeenkomstige categorie in Geavanceerde gebeurteniscontrole. U kunt de toepassing uit de lijst verwijderen. In dit geval verschijnt een firewallwaarschuwing wanneer de toepassing de gebeurtenis de volgende keer start.

De instellingen voor Geavanceerde gebeurteniscontrole omvatten de volgende categorieën voor geavanceerde beveiliging van uw computer:

Programmaonderdeel

Controleert de schadelijke programma's die internetprogramma's starten.

Starten van programma

Controleert schadelijke programma's die zich aan veilige programma's vasthechten zonder dat ze worden gedetecteerd.

Uitvoering van opdrachtregels

Controleert Trojaanse paarden of schadelijke programma's die vertrouwde toepassingen in verborgen modus starten via opdrachtregelparameters.

Code-injectie

Controleert de Trojaanse paarden of kwaadwillige programma's die code injecteren in de processen van een toepassing, zonder dat daardoor firewallwaarschuwingen worden geactiveerd.

Windows-berichten

Controleert Trojaanse paarden en andere kwaadwillige programma's die het gedrag van een toepassing ertoe manipuleren een verbinding met internet te maken, zonder dat daardoor firewallwaarschuwingen worden geactiveerd.

Rechtstreekse netwerktoegang

Controleert Trojaanse paarden en andere schadelijke programma's die netwerkverkeer omzeilen.

Deze programma's dringen de Windows TCP/IP-laag binnen om gegevens te verzenden en ontvangen zonder firewallwaarschuwingen te activeren.

Active Desktop-wijziging

Controleert schadelijke programma's die via gedocumenteerde interfaces van vertrouwde toepassingen gegevens naar buiten het netwerk versturen, zonder dat daardoor firewallwaarschuwingen worden geactiveerd

Keyloggercontrole

Controleert de kwaadwillige keyloggerprogramma's die toetsaanslagen van gebruikers controleren om toegang te verkrijgen tot persoonlijke gegevens op hun computer.

COM-controle

Controleert de schadelijke programma's die het gedrag van een toepassing manipuleren door een instantie te maken van gecontroleerde COM-objecten.

Firewallinstellingen

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19134741_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011