Instellingen voor Antispyware en updates

Antispyware beschermt uw computer tegen de beveiligingsrisico's die uw persoonlijke gegevens en privacy in gevaar kunnen brengen.

Beveiligingsrisico's, zoals spyware en adware, kunnen uw persoonlijke gegevens en uw privacy aantasten. Spyware- en adwareprogramma's zijn nauw verwant. In bepaalde gevallen kan hun functionaliteit gedeeltelijk samenvallen. Hoewel ze allebei persoonlijke gegevens verzamelen, kunnen ze echter verschillende typen gegevens verzamelen.

Norton 360 Online beveiligt uw computer tegen schadelijke software met behulp van de nieuwste programma- en definitie-updates. Automatische LiveUpdate en Pulsupdates halen de nieuwste virusdefinities op via definitie-updates en beveiligen uw computer tegen de recentste beveiligingsbedreigingen.

U kunt de volgende instellingen voor Antispyware en Updates gebruiken:

Antispyware

Met de opties voor AntiSpyware kunt u aangeven welke risicocategorieën Norton 360 Online moet detecteren bij Auto-Protect, handmatige scans, en scans van e-mail en expresberichten.

Updates

Norton 360 Online beveiligt uw computer tegen schadelijke software met behulp van de nieuwste programma- en definitie-updates. Definitie-updates bevatten informatie aan de hand waarvan Norton 360 Online specifieke virussen of beveiligingsbedreigingen kan herkennen en melden. U kunt de opties voor Updates gebruiken om de nieuwste virusdefinities op te halen via definitie-updates en uw computer te beveiligen tegen de nieuwste beveiligingsbedreigingen. U kunt kiezen uit:

• Automatische LiveUpdate

Automatische LiveUpdate controleert automatisch op definitie- en programma-updates wanneer u met internet bent verbonden.

• Pulsupdates

Norton 360 Online gebruikt streaming-technologie om de recentste virusdefinities te downloaden, evenals de definitie-updates die door Automatische LiveUpdate worden gedownload. Deze downloads worden pulsupdates genoemd. Pulsupdates zijn lichter en sneller, en houden uw computer beveiligd tegen de continue bedreigingen op internet.

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Antivirusinstellingen

Instellingen van Norton 360 Online

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.