Opstartitems beheren

Opstartbeheer van Norton 360 Online controleert de programma's die automatisch worden gestart als u de computer aanzet en zet deze in een lijst. Om de opstarttijd van uw computer te reduceren en de prestaties te verbeteren, kunt u de start van bepaalde programma's vertragen als u de computer aanzet.

Norton 360 Online stelt de start van de vertraagde programma's met vijf minuten uit. Het eerste vertraagde programma in het venster Opstartbeheer start vijf minuten nadat u uw computer hebt gestart. Elk volgend vertraagd programma wordt na een verdere vertraging van 10 seconden gestart.

Opstartitems vertragen

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Opstartbeheer uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Schakel in de kolom Opstartvertraging het selectievakje in van een programma dat u wilt vertragen.

3. Klik op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.

4. Klik op Sluiten.

De vertraagde opstartitems handmatig uitvoeren

1. Klik op Pc-afstelling en vervolgens op Opstartbeheer uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Vertraagde items nu uitvoeren in het venster Opstartbeheer.

3. Wacht tot het programma is gestart en klik vervolgens in het venster Opstartbeheer op Sluiten.

Opstartbeheer

Opstartitems in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19117382_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/09/2011