Opstartbeheer

Sommige programma's starten automatisch tijdens het opstarten van de pc. Het aantal opstartitems neemt toe naarmate u nieuwe toepassingen installeert. Hierdoor duurt het ook langer voordat uw computer is opgestart. Opstartbeheer helpt u bij het beheren van de opstartitems op uw computer. U kunt voor elk opstartprogramma dat bij Opstartbeheer wordt weergegeven gedetailleerde informatie bekijken, zoals Community-gebruik en Resourcegebruik. U kunt ook op de toepassingsnaam klikken en de details van Bestandsinformatie bekijken. U kunt deze details gebruiken om te bepalen of u een toepassing wel of niet inschakelt tijdens het opstarten.

Met Opstartbeheer kunt u programma's met de volgende extensies beheren:

• Uitvoerbare Windows-bestanden (.exe)

• Windows-systeembestanden (.sys)

• Dynamic link library-bestanden (.dll)

• ActiveX-controlebestanden (.ocx)

Norton 360 Online geeft de informatie over het communitygebruik onder de volgende voorwaarden weer:

Opstartbeheer toont een lijst met programma's die opgenomen zijn bij de opstartitems. U kunt instellen of Opstartbeheer deze programma's uitvoert wanneer u de computer start. U kunt het starten van de programma's ook uitstellen en ze handmatig uitvoeren via Opstartbeheer. Op deze manier kunt u de prestaties van uw computer verbeteren. U kunt een programma uitschakelen en de prestaties van uw computer meten wanneer u deze de volgende keer opstart.

Norton 360 Online stelt de start van de vertraagde programma's met vijf minuten uit. Het eerste vertraagde programma in het venster Opstartbeheer start vijf minuten nadat u uw computer hebt gestart. Elk volgend vertraagd programma wordt na een verdere vertraging van 10 seconden gestart.

Wanneer u Norton 360 Online verwijdert of de toepassing verloopt, worden de programma's die u had toegevoegd aan Opstartbeheer, teruggezet op naar hun standaardopstartinstelling.

Soms komt het voor dat er enkele opstartprogramma's ontbreken in de opstartlijst. Een opstartprogramma wordt om de volgende redenen door Norton 360 Online uit de lijst met opstartprogramma's verwijderd:

• Wanneer u een programma uitschakelt dat een opstartinstelling heeft.

• Wanneer u een programma bijwerkt dat mogelijk alle opstartinstellingen terugzet naar de standaardinstellingen.

• Wanneer u een ander programma gebruikt om uw opstartprogramma's te beheren.

• Wanneer u handmatig de registersleutels bewerkt.

Als u een opstartitem wilt toevoegen, kunt u uw opstartmap openen die beschikbaar is in uw Windows Start -menu en programma's naar wens toevoegen. Ga voor meer informatie over het toevoegen van programma's in Windows Startup naar de Microsoft-website voor technische ondersteuning of de online Help van Windows.

Opstartitems in- of uitschakelen

Opstartitems beheren

Systeeminformatie

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.