Norton Safe Web

Dankzij Norton Safe Web kunt u veilig op internet surfen, zoeken en winkelen. Het analyseert de websites die u bezoekt en detecteert of er virussen, spyware, malware of andere bedreigingen op staan. Op basis van deze analyse biedt Norton Safe Web beveiligingsclassificaties voor alle websites, nog voordat u ze bezoekt.

Norton Safe Web ondersteunt de webbrowsers Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v19116982
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/10/2018