Risicodetails

Het venster Risicodetails toont de gevolgen van een beveiligingsrisico. De informatie omvat risiconaam, risicotype en afhankelijkheden. Wanneer u op de naam van het risico klikt, krijgt u meer informatie over het risico op de website van Symantec Security Response.

Op het tabblad Risicogevolgen wordt ook aangegeven wat het effect van het beveiligingsrisico op belangrijke aspecten van uw computer is. De Algehele risicogevolgen worden gebaseerd op een combinatie van de volgende categorieën:

Prestaties

Hiermee wordt gemeten in welke mate het beveiligingsrisico de prestaties van uw computer beïnvloedt.

Privacy

Meet de mate waarin het beveiligingsrisico uw persoonlijke informatie doorgeeft aan externe systemen.

Verwijdering

Meet hoe eenvoudig of ingewikkeld het is om het beveiligingsrisico te verwijderen van uw computer.

Verhulling

Meet het aantal tactieken dat een beveiligingsrisico gebruikt om zichzelf aan uw zicht te onttrekken.

U kunt een categorie selecteren om details over beoordelingen van beveiligingsrisico's weer te geven.

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Totale beveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1911665_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 18/04/2011