Beveiligingsverzoek

U moet de functie inschakelen om volledige beveiliging van uw systeem te verzekeren.

Dit venster wordt weergegeven wanneer u een van de volgende functies uitschakelt:

• Auto-Protect

Deze functie wordt in het geheugen geladen wanneer u Windows start en biedt uw computer doorlopende beveiliging. De functie blokkeert de programma's die als bedreigingen worden geïdentificeerd, nog voordat deze op uw computer kunnen worden geïnstalleerd. Het is raadzaam Auto-Protect ingeschakeld te laten om te voorkomen dat uw computer door virussen wordt geïnfecteerd. Auto-Protect werkt op de achtergrond en onderbreekt uw activiteiten niet.

Wanneer u Auto-Protect uitschakelt, worden de antivirusbeveiliging, SONAR-beveiliging en Download Intelligence automatisch door Norton 360 Online uitgeschakeld.

• E-mailbeveiliging

E-mailbeveiliging beveiligt u tegen de bedreigingen die via e-mailbijlagen worden verzonden of ontvangen. Wanneer u inkomende berichten scant, beschermt u uw computer tegen virussen die anderen u via e-mail sturen. Wanneer u uitgaande e-mailberichten scant, voorkomt u dat u per ongeluk virussen of wormen naar anderen stuurt. Norton 360 Online beveiligt uw computer tegen bedreigingen die u in e-mailbijlagen kunt ontvangen of versturen.

Wanneer u E-mailbeveiliging uitschakelt, worden Antivirusscan voor e-mails en Norton AntiSpam automatisch door Norton 360 Online uitgeschakeld.

U kunt deze functie echter tijdelijk uitschakelen en opgeven hoe lang deze uitgeschakeld moet blijven. Wanneer de opgegeven periode is verstreken, wordt de functie automatisch opnieuw gestart. U kunt uw instelling op elk moment opheffen en de functie in het venster Instellingen inschakelen.

Totale beveiliging

Instellingen voor Automatische beveiliging