Item toevoegen

Via Norton 360 Online kunt u items toevoegen in het venster Scanuitsluitingen. In het dialoogvenster Item toevoegen kunt u de naam typen van het item dat u van detectie wilt uitsluiten. U kunt naar de locatie van de map bladeren en het item selecteren. U kunt ook opgeven of submappen wel of niet in het venster Scanuitsluitingen moeten worden opgenomen.

U kunt stations, mappen, groepen bestanden of aparte bestanden als volgt uitsluiten:

C:\Program Files\

Alle bestanden in de map Program Files op station C uitsluiten

\Program Files

Alle bestanden in de map Program Files op alle stations uitsluiten (bijvoorbeeld C:\Program Files en D:\Program Files)

C:\mijnprogramma.exe

Het bestand mijnprogramma.exe op station C uitsluiten

mijnprogramma.exe

Het bestand mijnprogramma.exe uitsluiten in alle mappen op alle stations

Als u het volledige pad van een bestand opgeeft (bijvoorbeeld C:\mijnprogramma.exe) en het bestand dan verplaatst of een andere naam geeft, werkt de uitsluiting niet meer.

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

Jokertekens

Realtime-uitsluitingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1911469_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/04/2011