Resultatenoverzicht

In het venster Resultatenoverzicht worden de resultaten van uw meest recente scan weergegeven. Het overzicht bevat onder meer het aantal gescande bestanden, het aantal gedetecteerde risico's en het aantal opgeloste risico's.

Als de laatste scan een Snelle scan was, worden in dit venster de resultaten weergegeven van een snelle scan van de gebieden op uw computer. Deze gebieden worden vaak aangevallen door virussen, spyware en andere risico's.

Als de laatste scan een volledige systeemscan was, worden in dit venster de resultaten weergegeven van een uitgebreide scan van uw gehele computer.

In het venster Resultatenoverzicht vindt u de volgende statussen:

Totaalaantal gescande items

Geeft aan hoeveel bestanden, hoofdopstartrecords of opstartrecords zijn gescand.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om de volgende details te bekijken:

• De gebieden van uw computer die door Norton 360 Online zijn gescand en het aantal gescande bestanden in deze gebieden.

• Het aantal Norton Trusted-bestanden.

• Het aantal bestanden dat tijdens de scan wordt overgeslagen. Deze bestanden zijn al gescand en zijn sinds de laatste scan niet gewijzigd.

Totaalaantal gedetecteerde beveiligingsrisico's

Geeft aan hoeveel virussen, spywareprogramma's en andere risico's zijn gedetecteerd.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om te zien hoeveel risico's van elk risicotype zijn gedetecteerd.

Aantal opgeloste beveiligingsrisico's

Geeft aan of en hoeveel items zijn opgelost.

U kunt op het vervolgkeuzepijltje klikken om te zien hoeveel risico's van elk risicotype zijn opgelost.

Totaalaantal beveiligingsrisico's dat aandacht vereist

Geeft aan hoeveel risico's niet zijn opgelost.

Klik op deze koppeling om meer informatie over deze items te bekijken in het venster Bedreigingen gedetecteerd.

Mogelijk moet u de computer opnieuw opstarten als de scan is voltooid. Als Norton 360 Online u vraagt de computer opnieuw te starten, moet u het bericht sluiten, eventueel geopende bestanden opslaan en de computer vervolgens opnieuw opstarten.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Resultaten exporteren

Hiermee kunt u de scangegevens op een bepaalde locatie op uw computer opslaan.

Met Norton 360 Online wordt het resultatenoverzicht van de scan in een van de volgende bestandsindelingen opgeslagen:

• .txt

• .xml

• .html

Voltooien

Hiermee sluit u het venster.

Norton 360 Online waarschuwt u de bedreigingen die tijdens de scan zijn gedetecteerd, op te lossen voordat u het venster sluit.

Met de koppeling klik hier in het venster Resultatenoverzicht, kunt u toegang krijgen tot de site van Norton Rescue Tools om de onopgeloste bedreigingen te verhelpen.

Een snelle scan uitvoeren

Volledige systeemscan uitvoeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1911055_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011