Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Uw product heeft allerlei oplossingen en functies voor het aanpakken van virussen en andere risico's die worden gedetecteerd.

Wanneer door Norton 360 Online een beveiligingsrisico op uw computer wordt gedetecteerd, moet u de juiste actie voor het risico ondernemen. Norton 360 Online waarschuwt u zodra er een beveiligingsrisico is gedetecteerd. U kunt in het venster details van het risico bekijken en een actie selecteren die Norton 360 Online op het risico moet ondernemen.

Standaard wordt door Norton 360 Online het beveiligingsrisico van uw computer verwijderd en in quarantaine geplaatst. U kunt het bestand echter vanuit de quarantaine terugplaatsen op de oorspronkelijke locatie en het uitsluiten van latere scans.

Sluit een programma alleen van Norton 360 Online-scans uit als u zeker weet dat het programma veilig is. Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan.

In sommige gevallen vereist Norton 360 Online uw aandacht om handmatig een gedetecteerd beveiligingsrisico op te lossen. U kunt de website van Symantec Security Response raadplegen voor instructies over het handmatig verwijderen.

In sommige gevallen wordt een item waarvan u vermoedt dat het is geïnfecteerd, niet door Norton 360 Online als beveiligingsbedreiging geïdentificeerd. U kunt het item in dit geval naar Symantec verzenden voor verdere analyse.

Verder beschikt uw product over oplossingen voor beveiligingsrisico's, zoals spyware en adware.

Het detecteren van virussen, spyware en andere risico's

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Een item handmatig aan Symantec verzenden

Norton Bootable Recovery Tool

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910999_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011