Beveiligingsbedreigingen voor apparaten die Norton detecteert weergeven of verhelpen

Wanneer Norton een bedreiging detecteert, wordt deze automatisch verwijderd, tenzij uw invoer vereist is om te bepalen hoe u de dreiging wilt oplossen. Als u informatie moet invoeren, geeft Norton de waarschuwing Bedreigingen gedetecteerd of Beveiligingsrisico weer met suggesties voor wat u kunt doen.

Gebruikt u openbare wifi?

Openbare wifi vindt u op locaties als luchthavens, koffiezaken, winkelcentra en restaurants, zodat u gratis op internet kunt. Hoewel openbare wifi handig is, brengen dit soort netwerken wel risico's met zich mee.

Verberg uw informatie voor nieuwsgierige ogen met een VPN (Virtual Private Network), zoals Norton WiFi Privacy.

Meer informatie Video kijken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910999
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/06/2019