Een geplande scan bewerken

U kunt de planning van een geplande aangepaste scan, Snelle scan of Volledige systeemscan wijzigen in het venster Scans.

Een geplande scan bewerken vanuit het dialoogvenster Scans van Norton 360 Online

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans in de kolom Scan bewerken op het bewerkingspictogram naast de gewenste scan.

5. Configureer de planning naar wens op het tabblad Scanplanning van het venster Scan bewerken.

De meeste frequentieopties omvatten extra opties waarmee u de planning verder kunt verfijnen. Stel zo nodig de extra opties in.

6. Klik op OK.

Een scan plannen

Een volledige systeemscan plannen

Scans plannen

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910946_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011