Een scan plannen

Bij het plannen van aangepaste scans hebt u volledige flexibiliteit. Wanneer u aangeeft hoe vaak u een scan wilt uitvoeren (elke dag, week of maand), worden extra opties weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een maandelijkse scan aanvragen, en vervolgens plannen dat deze op meerdere dagen wordt uitgevoerd.

Naast de aangepaste scans die u maakt, kunt u in Norton 360 Online Volledige systeemscan en Snelle scan plannen.

U kunt ook plannen dat de scan met specifieke tijdsintervallen wordt uitgevoerd (uren of dagen). U kunt een aangepaste scan plannen in het venster Scans.

In Norton 360 Online kunt u meerdere datums selecteren als u een maandelijkse scan plant.

Een aangepaste scan plannen

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans in de kolom Scan bewerken op het bewerkingspictogram naast de aangepaste scan die u wilt plannen.

5. Voer in het venster Scan bewerken op het tabblad Scanplanning een van de volgende handelingen uit:

• Als u de scan niet op een specifiek tijdstip wilt uitvoeren, maar de scanopties en -items wel wilt opslaan, selecteert u Deze scan niet plannen.

• Als u de scan met specifieke tijdsintervallen wilt uitvoeren, selecteert u Met specifiek tijdsinterval uitvoeren.

• Als u de scan elke dag op een specifiek tijdstip wilt uitvoeren, selecteert u Dagelijks.

• Als u de scan op een specifieke dag van de week wilt uitvoeren, selecteert u Wekelijks.

• Als u de scan op een specifieke dag van de maand wilt uitvoeren, selecteert u Maandelijks.

Deze frequentieopties bevatten extra opties waarmee u de planning verder kunt verfijnen. Stel zo nodig de extra opties in.

6. Doe het volgende onder De scan uitvoeren :

• Schakel Alleen tijdens inactiviteit in om de scan alleen tijdens inactiviteit uit te voeren.

• Schakel Alleen op wisselstroom in om de scan alleen uit te voeren wanneer uw computer met een externe energiebron is verbonden.

• Schakel Stand-by voorkomen in om te voorkomen dat uw computer overgaat naar slaapmodus of stand-by.

7. Selecteer onder Na voltooiing van scan: de staat waarin uw computer zich zou moeten bevinden nadat de scan is voltooid. Uw opties zijn:

• Ingeschakeld laten

• Uitschakelen

• Slaapstand

• Sluimerstand

8. Klik op OK.

Een aangepaste scan maken

Een geplande scan bewerken

Een volledige systeemscan plannen

Scans plannen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910914_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011