Scans plannen

Norton 360 Online detecteert automatisch dat uw computer niet actief is en voert een volledige systeemscan uit. U kunt echter een volledige systeemscan volgens uw voorkeuren plannen. Het is ook mogelijk een schema op te stellen voor een snelle scan en aangepaste virusscans die u maakt.

U kunt scans automatisch op bepaalde datums en tijdstippen, of periodiek laten uitvoeren. Als de geplande scan begint wanneer u uw computer gebruikt, kunt u de scan op de achtergrond uitvoeren zodat u uw werk niet hoeft te onderbreken. Met Norton 360 Online kunt u Volledige systeemscan, Snelle scan en aangepaste virusscans plannen. U kunt Scan van station, Scan van map en Scan van bestand echter niet plannen.

U kunt ook instellen dat Norton 360 Online uw computer automatisch uitschakelt of in sluimerstand of stand-bymodus zet wanneer de geplande scan is voltooid.

Een scan plannen

Een geplande scan bewerken

Een volledige systeemscan plannen

Een Snelle scan plannen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910908_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/09/2011