Een aangepaste scan verwijderen

Wanneer u de aangepaste scan niet meer nodig hebt, kunt u deze verwijderen.

U kunt een aangepaste scan verwijderen via het venster Scans.

Een aangepaste scan verwijderen

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans in de kolom Verwijderen op het verwijderingspictogram naast de aangepaste scan die u wilt verwijderen.

5. Klik op Ja om te bevestigen dat u de scan wilt verwijderen.

Een aangepaste scan maken

Aangepaste scans

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910897_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011