Een aangepaste scan uitvoeren

Wanneer u een aangepaste scan uitvoert, hoeft u niet opnieuw op te geven wat u wilt scannen.

U kunt een aangepaste scan via het venster Scans uitvoeren.

Een aangepaste scan uitvoeren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans op Uitvoeren naast de aangepaste scan die u wilt uitvoeren.

U kunt de volgende opties gebruiken om een aangepaste scan te onderbreken:

Pauzeren

Hiermee wordt een aangepaste scan tijdelijk onderbroken.

Klik op Hervatten om de scan voort te zetten.

Stoppen

Hiermee wordt een aangepaste scan beëindigd.

Klik op Ja ter bevestiging.

5. Voer in het venster Resultatenoverzicht een van de volgende handelingen uit:

• Als er geen items zijn die aandacht vereisen, klikt u op Voltooien.

• Als items aandacht vereisen, kunt u de risico's in het venster Bedreigingen gedetecteerd beoordelen.

Aangepaste scans

Het venster Resultatenoverzicht

Het venster Bedreigingen gedetecteerd

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910881_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/08/2011