Een aangepaste scan maken

In plaats van de standaardscans uit te voeren die in het deelvenster Scans worden weergegeven, kunt u uw eigen scans maken die precies aan uw behoeften voldoen. U kunt bijvoorbeeld een scan maken die een map controleert waarin u alle gedownloade bestanden bewaard.

U kunt een aangepaste scan maken in het venster Scans.

Wanneer u aangepaste scans maakt, kunt u deze ook plannen zodat ze automatisch op bepaalde datums en tijdstippen, of periodiek worden uitgevoerd.

Een aangepaste scan maken

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans op Scan maken.

5. Typ in het venster Nieuwe scan in het vakje Naam van scan een naam voor de scan.

U kunt geen scannaam opgeven die al in gebruik is.

6. Selecteer de gewenste items op het tabblad Scanitems. De scanitems selecteren

7. Stel op het tabblad Scanplanning de frequentie en tijd in om de scan uit te voeren. Een scan plannen

8. Configureer op het tabblad Scanopties de opties naar wens. De scanopties configureren

9. Klik op OK.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan bewerken

Een aangepaste scan verwijderen

Een aangepaste scan uitvoeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910850_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011