Aangepaste scans

U kunt een aangepaste scan uitvoeren als u een bepaald segment van uw computer regelmatig scant. Met deze aangepaste scan kunt u het segment vaak scannen zonder het telkens te hoeven specificeren. U kunt ook plannen dat de aangepaste scan automatisch op bepaalde datums en tijdstippen, of periodiek wordt uitgevoerd. U kunt een scan naar wens plannen. Als de geplande scan begint wanneer u uw computer gebruikt, kunt u de scan op de achtergrond uitvoeren zodat u uw werk niet hoeft te onderbreken.

Als u de scan niet langer nodig hebt, kunt u deze verwijderen. Als u bijvoorbeeld aan een project werkt waarvoor u regelmatig bestanden moet uitwisselen met anderen, kunt u een map maken waarin u die bestanden kopieert en scant voordat u ermee gaat werken. Wanneer het project is afgelopen, kunt u de aangepaste scan voor die map verwijderen.

Een aangepaste scan maken

Een aangepaste scan bewerken

Een aangepaste scan uitvoeren

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910846_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/03/2011