De Norton 360 Online-scans

Norton 360 Online-scans beveiligen uw computer tegen alle typen virussen en onbekende bedreigingen met de nieuwste virusdefinities. Bovendien worden alle internetactiviteiten die op uw computer worden uitgevoerd, gescand om uw computer te beveiligen tegen internetbedreigingen die kwetsbare plekken in de software uitbuiten.

Norton 360 Online voert automatisch verschillende typen scans uit om uw computer te beveiligen tegen de nieuwste bedreigingen. U kunt ook verschillende typen scans handmatig uitvoeren om uw computer te beveiligen.

Met Norton 360 Online kunt u de volgende typen scans uitvoeren:

Computerscan

Computerscan gebruikt de nieuwste virusdefinities die lokaal op uw computer zijn geïnstalleerd.

Als u vermoedt dat uw computer is geïnfecteerd, kunt u handmatig drie typen computerscans uitvoeren om virusinfecties op uw computer te voorkomen. De drie typen scans die beschikbaar zijn onder Computerscan zijn QuickScan, Volledige systeemscan en Aangepaste scan.

Insight-netwerkscan

Insight-netwerkscan gebruikt de virusdefinities die lokaal beschikbaar zijn en in de Cloud worden gehost. Insight-netwerkscan detecteert verdachte of kwetsbare bestanden op uw computer met behulp van bedreigingsdetectie die op reputatie is gebaseerd. Norton 360 Online voert alleen een Insight-netwerkscan uit als de optie Insight-beveiliging is ingeschakeld. De optie Insight-beveiliging is standaard ingeschakeld.

De optie Insight-beveiliging staat op het tabblad Scans en risico's in het venster Antivirus.

Reputatiescan

Reputatiescan geeft de reputatiegegevens van de bestanden op uw computer weer. Reputatiegegevens zoals vertrouwensniveau, gangbaarheid, stabiliteitsclassificatie en resourcegebruik worden weergegeven. Reputatiescan geeft de gedetailleerde reputatiegegevens van de betrouwbare bestanden weer en het aantal schadelijke bestanden dat is gedetecteerd of verwijderd.

Reputatiescan voert intern ook Computerscan en Insight-netwerkscan uit om bedreigingen te detecteren. De verschillende typen scans die beschikbaar zijn onder Reputatiescan zijn QuickScan, Volledige systeemscan en Aangepaste scan.

Reputatiescan van Norton 360 Online is alleen van toepassing op uitvoerbare bestanden en installatiebestanden.

Facebook-prikbord scannen

Met Facebook-prikbord scannen kunt u de koppelingen en URL's op uw Facebook-profiel scannen.

Wanneer u op de optie Facebook-prikbord scannen klikt, gaat u via Norton 360 Online naar de website van Facebook waar u zich kunt aanmelden. Nadat u zich hebt aangemeld bij uw Facebook-profiel, wordt door Norton Safe Web toestemming gevraagd voor toegang tot uw Facebook-prikbord. Gebruik hiervoor de optie om ons toestemming te geven voor toegang tot uw stream op de website van Facebook, en volg vervolgens de instructies op het scherm. Telkens wanneer u de optie Facebook-prikbord scannen gebruikt, scant Norton safe Web nadat u toestemming hebt gegeven, alle beschikbare koppelingen op uw Facebook-prikbord. Vervolgens wordt de beveiligingsstatus van de gescande URL's weergegeven.

Norton 360 Online beveiligt uw computer tegen de nieuwste bedreigingen door automatisch een volledige systeemscan uit te voeren wanneer uw computer niet actief is.

Computerscan

Insight-netwerkscan

Reputatiescan

Info over Facebook-prikbord scannen

Norton Bootable Recovery Tool

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1910793_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011