Beveiligingswaarschuwing

Wanneer een beveiligingsrisico wordt gedetecteerd, brengt Norton 360 Online u hiervan op de hoogte via een waarschuwing. U kunt het beveiligingsrisico toelaten, blokkeren of er handmatig een firewallregel voor maken. Norton 360 Online geeft aan wat de beste optie is om een beveiligingsrisico te beheersen.

De volgende opties verschijnen in de vervolgkeuzelijst Wat wilt u doen :

Deze keer toestaan

Hiermee staat u alle toegangspogingen van dit programma toe, tot u het programma sluit.

Norton 360 Online maakt geen firewallregel voor dit programma.

Altijd toestaan

Hiermee kunt alle toegangspogingen door dit programma altijd toestaan

Wanneer u voor deze optie kiest, zal Norton 360 Online een programmaregel maken die dit programma toegang biedt tot uw computer.

Deze keer blokkeren

Hiermee blokkeert u alle toegangspogingen van dit programma, tot u het programma sluit

Norton 360 Online maakt geen firewallregel voor dit programma.

Altijd blokkeren

Hiermee kunt alle toegangspogingen door dit programma altijd blokkeren

Wanneer u voor deze optie kiest, zal Norton 360 Online een programmaregel maken die altijd toegangspogingen van dit programma zal blokkeren.

Handmatig een firewallregel maken

Hiermee kunt u handmatig een firewallregel maken om toegangspogingen door dit programma te regelen

Firewallregels

Programmaregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v16554120_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 13/02/2011