De Norton Bootable Recovery Tool -wizard downloaden

Als de installatie van uw Norton-product mislukt, kunt u de Norton Bootable Recovery Tool -wizard downloaden. U kunt met deze gebruiksvriendelijke wizard het Norton Bootable Recovery Tool op een cd, dvd of USB-sleutel maken. Met het Norton Bootable Recovery Tool kunt u de computer scannen en eventuele beveiligingsbedreigingen verwijderen die een succesvolle installatie in de weg staan.

U kunt de Norton Bootable Recovery Tool -wizard het beste downloaden en installeren op een computer waarvoor geen beveiligingsbedreigingen spelen en het Norton Bootable Recovery Tool maken. Als u het Norton Bootable Recovery Tool op een geïnfecteerde computer maakt, is het mogelijk dat de cd, dvd of USB-sleutel voor herstel ook geïnfecteerd raakt.

U moet een activeringscode hebben om de Norton Bootable Recovery Tool te kunnen gebruiken.

De Norton Bootable Recovery Tool-wizard van internet downloaden

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL:

http://www.norton.com/nl/recoverytool_n360_3_sos

2. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Norton Bootable Recovery Tool -wizard downloaden van Norton 360 Online

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Nu scannen.

2. In het deelvenster Computerscan voert u één van de volgende handelingen uit:

• Klik op QuickScan.

• Klik op Volledige systeemscan.

3. Klik op Klik hier onderaan in het scanvenster, naast Als u denkt dat er nog steeds risico's aanwezig zijn.

4. Klik op de webpagina Norton Rescue Tools op Norton Bootable Recovery Tool downloaden.

5. Volg de aanwijzingen op het scherm.

Norton Bootable Recovery Tool

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v16402158_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/04/2011