Duur van Time-out bij inactiviteit opgeven

U kunt instellen na hoeveel tijd Norton 360 Online uw computer als niet actief moet beschouwen. U kunt een waarde selecteren (in minuten) tussen 1 en 30. Wanneer u uw computer tijdens de opgegeven periode niet gebruikt, kenmerkt Norton 360 Online uw computer als niet actief. Norton 360 Online voert dan de activiteiten uit die zijn gepland voor momenten waarop de computer niet actief is.

Wanneer u de duur voor Time-out bij inactiviteit hebt opgegeven, kunt u de balk Aftellen voor inactieve staat in het venster Norton-taken bekijken. Op de balk Aftellen voor inactieve staat wordt weergegeven of de computer actief is.

De duur voor Time-out bij inactiviteit opgeven via het venster Instellingen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Beheerinstellingen.

3. Selecteer de gewenste duur in de vervolgkeuzelijst in de rij Time-out bij inactiviteit.

U moet misschien in het venster scrollen om de optie te zien.

4. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

De duur voor Time-out bij inactiviteit opgeven via het venster Norton-taken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Taken.

2. Klik in het venster Taken, onder Taken voor pc-afstelling, op Norton-taken controleren.

3. Selecteer de gewenste duur in de vervolgkeuzelijst Time-out bij inactiviteit in het venster Norton-taken.

4. Klik op Sluiten.

CPU-grafiek en geheugengrafiek

Norton-taken

Optimalisatie voor inactiviteit in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v16052251_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011