Uw Norton-product verwijderen

Wist u dit? Vele abonnementen bieden u de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

Klik hier om het programma te downloaden.

U kunt uw Norton-product op de volgende manieren van uw computer verwijderen:

• In het Configuratiescherm van Windows.

• Via het menu Start.

• Via het Start -scherm (Windows 8/8.1).

Het is raadzaam dit Help-onderwerp af te drukken alvorens de verwijdering voort te zetten. Tijdens de verwijdering kunt u de online Help niet oproepen.

U kunt het product opnieuw installeren met behulp van het installatiebestand dat u heeft gedownload bij Norton. Voor meer informatie raadpleegt u Ik wil mijn Norton-product op mijn apparaat downloaden en installeren.