Norton 360 Online verwijderen

U kunt Norton 360 Online op de volgende manieren van uw computer verwijderen:

• In het Configuratiescherm van Windows

• Via het menu Start

Druk het Help-onderwerp Norton 360 Online verwijderen af voordat u de verwijdering voortzet. Tijdens de verwijdering kunt u de online Help niet oproepen.

Als u Norton 360 Online opnieuw op uw computer wilt installeren, moet u Norton 360 Online van de computer verwijderen. U kunt het product opnieuw installeren met behulp van het installatiebestand dat u kunt downloaden van de Symantec-website of op de product-cd kunt vinden. Als u Norton 360 Online opnieuw wilt installeren, volgt u de installatieprocedures die in de gebruikershandleiding worden beschreven.

Norton 360 Online via het Configuratiescherm van Windows verwijderen

1. Klik op de Windows-taakbalk op Start > Configuratiescherm.

2. In het Configuratiescherm van Windows voert u een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows XP op Software.

• Klik in Windows Vista op Programma's en onderdelen.

• Klik in Windows 7 op Programma's > Programma's en onderdelen.

In Windows 7 verschijnt de optie Programma's wanneer u de optie Categorie selecteert in de vervolgkeuzelijst Weergeven op.

3. Voer in de lijst met momenteel geïnstalleerde programma's een van de volgende handelingen uit:

• Klik in Windows XP op Norton 360 Online en klik vervolgens op Wijzigen/Verwijderen.

• Klik in Windows Vista of Windows 7 op Norton 360 Online en klik vervolgens op Verwijderen/wijzigen.

4. Klik op de opgeroepen pagina onder Verwijderingsvoorkeuren selecteren op een van deze opties:

Ik ben van plan een Norton-product opnieuw te installeren. Behoud mijn instellingen.

Hiermee blijven uw instellingen, wachtwoorden, en voorkeuren voor Norton-functies behouden voordat u Norton 360 Online verwijdert.

Selecteer deze optie als u Norton 360 Online weer wilt installeren; of een ander Norton-product wilt installeren.

Verwijder alle gebruikersgegevens.

Hiermee kunt u Norton 360 Online helemaal verwijderen, zonder dat instellingen, wachtwoorden en voorkeuren bewaard worden

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Nu opnieuw starten (aanbevolen) om uw computer opnieuw te starten.

• Klik op Later opnieuw starten om de computer later opnieuw op te starten.

Norton 360 Online wordt pas volledig verwijderd als u de computer opnieuw opstart.

Norton 360 Online verwijderen via het menu Start

1. Klik in de taakbalk van Windows op Start > Alle programma's > Norton 360 Online > Norton 360 Online verwijderen.

2. Klik op de opgeroepen pagina onder Verwijderingsvoorkeuren selecteren op een van deze opties:

Ik ben van plan een Norton-product opnieuw te installeren. Behoud mijn instellingen.

Hiermee blijven uw instellingen, wachtwoorden, en voorkeuren voor Norton-functies behouden voordat u Norton 360 Online verwijdert.

Selecteer deze optie als u Norton 360 Online weer wilt installeren; of een ander Norton-product wilt installeren.

Verwijder alle gebruikersgegevens.

Hiermee kunt u Norton 360 Online helemaal verwijderen, zonder dat instellingen, wachtwoorden en voorkeuren bewaard worden

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Nu opnieuw starten (aanbevolen) om uw computer opnieuw te starten.

• Klik op Later opnieuw starten om de computer later opnieuw op te starten.

Norton 360 Online wordt pas volledig verwijderd als u de computer opnieuw opstart.

Info over Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15972972_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 02/11/2011