Scannen van expresberichten

In het venster Scannen van expresberichten kunt u instellen hoe de bestanden worden gescand die u via programma's voor expresberichten ontvangt. U kunt zelf instellen via welke ondersteunde programma's voor expresberichten u bestanden ontvangt. Norton 360 Online scant de bestanden die u van de geselecteerde programma's voor expresberichten ontvangt.

Voor totale beveiliging configureert u alle nieuwe programma's voor expresberichten die u installeert nadat u Norton 360 Online hebt geïnstalleerd.

Norton 360 Online zoekt automatisch naar het programma voor expresberichten en schakelt dit in. U kunt ook de koppeling hier gebruiken om het programma voor expresberichten in te schakelen.

U kunt de volgende opties voor expresberichten selecteren:

Yahoo!- Messenger

Scant bestandsbijlagen die u ontvangt van Yahoo! Messenger

Vereist versie 5.0 tot en met 6.1, en 9.0 of hoger.

AOL Instant Messenger-AIM

Scant bestandsbijlagen die u via AOL Instant Messenger ontvangt.

Vereist versie 4,7 tot en met 5,9.

MSN Messenger/Windows Live Messenger

Scant bestandsbijlagen die u via MSN Messenger ontvangt.

Vereist MSN Messenger versie 6.0 tot en met 14.0.

Scannen van expresberichten wordt niet ondersteund voor Windows Live Messenger 2011.

Cerulean Studios/Trillian

Scant bestandsbijlagen die u via Cerulean Studios/Trillian Messenger ontvangt.

Vereist versie 3.1 of hoger.

Als u Trillian na Norton 360 Online hebt geïnstalleerd, moet u Trillian opnieuw starten om de bestanden te scannen die u via dit Trillian-programma voor expresberichten ontvangt.

Uw computer veilig houden

Instellingen voor scans en risico's

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15911853_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011