Apparaatdetails

In het venster Apparaatdetails worden de details weergegeven van een computer die met uw netwerk is verbonden. U kunt alleen de details bekijken van de computers waarvoor u externe controle instelt.

De details in het venster Apparaatdetails variëren afhankelijk van de versie van het Norton-product dat op uw computers is geïnstalleerd. Installeer de recentste versie van Norton 360 Online om uitgebreide details weer te kunnen geven van de computers die u extern wilt controleren.

Als de recentste versie van Norton 360 Online op de computers in uw netwerk is geïnstalleerd, kunt u de volgende apparaatdetails bekijken:

• Antiphishing

• Statistieken voor antiphishing

• AntiSpam

• AntiSpyware

• AntiVirus

• Automatische LiveUpdate

• Browserbeveiliging

• Scannen van inkomende e-mails

• Scannen van expresberichten

• Inbraakpreventie

• Laatste 5 AntiVirus-bedreigingen

• Laatste vijf AntiVirus-bedreigingen met een hoog risico

• Laatste volledige systeemscan

• Scannen van uitgaande e-mails

• Productversie

• Beveiligingsupdates

• Pulsupdates

• Slimme firewall

• SONAR-beveiliging

• Abonnementstatus

• Datum van virusdefinities

• Automatische updates van Windows

De Netwerkbeveiligingskaart

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Het versienummer van uw product vinden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15911609_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011