De apparaatdetails weergeven

In Netwerkbeveiligingskaart kunt u de details zien van de computers die u extern controleert. U kunt de volgende details weergeven:

• De configuratiestatus van uw beveiligingsfuncties, zoals Auto-Protect, Inbraakpreventie en Scannen van e-mails

• De configuratiestatus van uw definitie-updates, zoals Automatische LiveUpdate en Pulsupdates

• Het versienummer van uw Norton-product

• De abonnementsstatus van uw Norton-product

• De configuratiestatus van uw transactiebeveiliging, zoals Identity Safe en Antiphishing

• De laatste vijf AntiVirus-bedreiging die zijn gedetecteerd

De apparaatdetails weergeven

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik in het venster Netwerkbeveiligingskaart in de netwerkkaart op het apparaat waarvan u de details wilt weergeven.

U kunt alleen de details bekijken van de computers die u extern controleert.

5. Klik naast Categorie in de sectie Apparaatdetails op Details.

6. In het venster Apparaatdetails kunt u de gegevens van het apparaat bekijken.

7. Klik op Sluiten.

Apparaten op de Netwerkbeveiligingskaart bekijken

Externe controle instellen

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15910143_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011