Ouderlijke controle

Met de toepassing Ouderlijke controle kunt u het computergebruik en de internetactiviteiten van uw kind beheren. Norton Online Family is een toepassing voor ouderlijke controle waarmee u uw kind kunt beschermen tegen gevaren en kwaadwillige personen op internet. Met dit programma kunt u uw kind toegang bieden tot internetinhoud op grond van de leeftijd van uw kind en wat het aankan.

U kunt de koppeling Klik hier om te configureren gebruiken om u aan te melden bij Norton Online Family en de Norton Online Family-instellingen te wijzigen om de internetactiviteiten van uw kind in de gaten te houden.

U kunt ook het Online Family -pictogram onder in het hoofdvenster gebruiken om u bij uw Norton Online Family-account aan te melden en de recente waarschuwingen te bekijken.

Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde versies van Norton 360 Online.

Het Norton 360 Online-hoofdvenster

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15769057_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011