Norton Autofix

Norton Autofix biedt een reeks opties voor technische ondersteuning en klantenservice. Wanneer u op de optie Ondersteuning vragen in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning klikt, voert Norton Autofix een Snelle scan van uw computer uit en worden uw computerproblemen opgelost zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u via de optie Website voor ondersteuning openen in het venster Norton Autofix naar de Norton-website voor extra online ondersteuning en contactgegevens.

Ondersteuningsmogelijkheden kunnen variëren, afhankelijk van de taal of het product.

U moet een internetverbinding tot stand brengen om Norton Autofix te kunnen gebruiken. Als u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de proxy-instellingen in Norton 360 Online configureren. Norton 360 Online controleert of u met internet bent verbonden en op op updates wanneer u Norton Autofix start.

Als u op Ondersteuning vragen klikt, controleert Norton 360 Online uw internetverbinding. Als u internetproblemen hebt, is het op grond van de bevindingen van Norton 360 Online raadzaam als volgt te werk te gaan:

• Controleer uw netwerkkabel.

• Controleer uw draadloze instellingen.

• Controleer uw netwerkadapter.

• Controleer uw DSL- of kabelmodem opnieuw.

Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op Opnieuw en volgt u de instructies op het scherm.

Norton Autofix

Een probleem oplossen met behulp van Norton Autofix

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15756942_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011