Proxy-instellingen voor netwerk

Mogelijk is uw computer aangesloten op een netwerk dat via een proxyserver verbinding maakt met internet. In dit geval moet u de proxy-instellingen opgeven. LiveUpdate gebruikt deze instellingen om definities op te halen. Open via de koppeling Configureren het venster Proxy-instellingen voor netwerk en geef daarin de URL voor automatische configuratie op, evenals de proxy-instellingen en de vereiste verificatiegegevens.

Proxy-instellingen voor het netwerk

Proxy-instellingen voor netwerk configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15708127_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011