Proxy-instellingen voor netwerk configureren

Wanneer u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de details van de proxyserver opgeven. Via het venster Proxy-instellingen voor netwerk kunt u instellingen voor automatische configuratie invoeren, evenals proxy-instellingen en verficatie-instellingen voor de proxyserver. Met de Proxy-instellingen voor netwerk kunt u verbinding maken met internet terwijl u taken uitvoert, zoals het activeren van het product of het openen van ondersteuningsopties.

Proxy-instellingen voor netwerk configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Beheerinstellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Proxy-instellingen voor netwerk.

4. In het venster Proxy-instellingen voor netwerk doet u het volgende:

• Als u wilt dat uw browser de instellingen van de netwerkverbinding automatisch detecteert, selecteert u Instellingen automatisch detecteren onder Automatische configuratie.

• Als de proxyserver een URL voor automatische configuratie vereist, selecteert u Automatisch configuratiescript gebruiken onder Automatische configuratie. Typ de URL (bijv. bestand://C:/Proxy.pac) in het vak URL.

• Als uw netwerk gebruikmaakt van een proxyserver, selecteert u Proxyserver gebruiken voor HTTP-verbindingen onder Proxy-instellingen. Typ in het vak Adres de URL of het IP-adres van de proxyserver, en in het vak Poort het poortnummer van de proxyserver. U kunt een waarde opgeven van 1 tot 65535.

• Als uw proxyserver een gebruikersnaam en wachtwoord vereist, selecteert u Ik heb rechten nodig om via mijn firewall of proxyserver een verbinding te maken onder Verificatie. Typ de gebruikersnaam in het vak Gebruikersnaam en het wachtwoord in het vak Wachtwoord.

5. Klik op Toepassen in het venster Proxy-instellingen voor netwerk.

Proxy-instellingen voor het netwerk

Het IP-adres van een computer zoeken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15707976_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011